Starity

Chad olyan, mint Garfield

2011. május 31. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chad Michael Murray, a Tuti Gimi sorozat szívtipró szépfiúja elismeri, hogy koffein- és alvásfüggő, akárcsak a népszerű mesefigura, Garfield.

hirdetés
Chad olyan, mint Garfield

A One Tree Hill sorozattal világhírnevet szerző Chad Michael Murray nem áll be a hollywoodi sztárok sorába, legalábbis ami az egészséges táplálkozást és életmódot illeti. A színész elismeri: legrosszabb szokása az, hogy naponta több tucat kávét meg tud inni, ráadásul, ha nincs semmi dolga, akkor legszívesebben az ágyban tölti a napot, és nagyokat alszik. Szerinte minél később kell elkezdeni egy fárasztó napot.

A Tuti Gimi sztárja azért a sportot sem veti meg, de a fotósok sűrűn kapták már le kávéspohárral a kezében – biciklizés közben is.

„Szerintem teljesen normális, hogy vannak rossz szokásaim. Kinek nincsenek? Imádom a kávét, és? Nem fogok lemondani azért valamiről, amit szeretek, mert sokak szerint árt a szervezetemnek. Egyébként olvastam, hogy azoknak még egészséges is, akiknek alacsony a vérnyomásuk. Amúgy sportolok folyamatosan, de erről a nedűről nem tudok, és nem is akarok lemondani” – vallotta be tüzetesen a színész.

Kiderült, hogy a 30 éves szépfiú egyik kedvenc mesefigurája Garfield, aki szintén imád nagyokat aludni, és sűrűn köszön vissza ránk kávéspohárral a kezében. Lehet, hogy Chad lenne a tökéletes gazda a vörös szőrmók számára?

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek