Starity

Alyssa Milano terhesen is szórakozik

2011. május 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépséges színésznőt férje egy igazi álomrandevúval lepte meg nem olyan régen, amit Alyssa terhesen is ugyanúgy ki tudott élvezni.

hirdetés
Alyssa Milano terhesen is szórakozik

Az Elhajlási engedély és a Bűbájos boszorkák sztárját nem igazán zavarja a terhessége, s nem is engedi, hogy az egy kicsit is lelassítsa az életében. Ezt az állítást az utóbbi napokban be is bizonyította, ugyanis első gyermekével a szíve alatt perdült táncra az egyik kedvenc énekesének koncertjén.

David Bugliari, a szépség férje meglepetésrandevúval lepte meg kedvesét, aki izgatottságát a Twitter-oldalán fejezte ki: „A férjem elvisz egy meglepetésrandira! Fogalmam sincs, hogy hová megyünk, de magas sarkúban vagyok.”

Mint kiderült, a szerető férj a világhírű énekes, Prince nagykoncertjére vitte el párját, aki várandósságával nem törődve azonnal táncra is perdült.

Alyssa még képeket is töltött fel magáról az internetre, s a következőket írta melléjük: „Én vagyok az a kismama, aki ott táncol Prince mellett. Prince tényleg zseni. Komolyan. Valódi zene, valódi zenészekkel előadva, és bámulatos showman.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek