Starity

Wolf Kati lett a legszebb lábú énekes

2011. június 01. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár énektudásával sajnos nem tudta lenyűgözni a közönséget az X-Faktor sztárja, küllemével minden bizonnyal óriási benyomást tett a németekre. Egy helyi magazin szerint Wolf Kati lett az Eurovíziós dalfesztivál legszebb lábú énekese.

hirdetés
Wolf Kati lett a legszebb lábú énekes

Pár hete hidegzuhanyként ért mindenkit, hogy Magyarország csak a 22. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. A maximális 12 pontot mindössze Finnországtól kapta meg Wolf Kati What About My Dreams című dala, de az előadó egyáltalán nem csügged az eredmény miatt! Wolf Kati az Eurovíziós Dalfesztiválról való hazatérése után öt perccel már visszarázódott a hétköznapokba. „Vegyes érzések vannak bennem természetesen a versennyel kapcsolatban, mert ennél sokkal jobb helyezést szerettünk volna hazahozni. Csalódott vagyok, de azóta nagyon sok fellépésem volt már, amelyeken elképesztő szeretetet kaptam az emberektől...” – meséli a tabutv.hu riporterének az X-Faktor sztárja.

25 ország versenyzői vehettek részt a döntőben, amelyet becslések szerint csaknem 60 európai és tengerentúli országból több mint 120 millió televíziónéző követte figyelemmel. „Azt az érzést nem veheti el tőlem senki, amikor 35 ezer ember állva tombolt, és üvöltötte a refrént az arénában” – emlékszik vissza az énekesnő, aki bár értékelhető helyezést sajnos nem ért el az Eurovisionön, mégis kapott néhány elismerést.

„Az egyik legnagyobb német rádió csinált egy szavazást, és ott a mi dalunk nyerte az első helyet, az egyik helyi újság szerint pedig én lettem a legszebb lábú énekes a műsorban. Ezt a két díjat sikerült begyűjtenünk” – újságolja nevetve Wolf Kati, aki az internetes sztártévé kameráján keresztül is köszöni a rengeteg szeretetet, amit a rajongóitól kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek