Starity

Ismét bővült a The Hunger Games stábja

2011. június 01. 15:03   |   Szerző: macietta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, az Éhezők viadalának rendezői keményen hajtanak az Oscar-díjra: eddig is igazi sztárparádét terveztek, de még mindig tudják fokozni az élvezeteket.

hirdetés
Ismét bővült a The Hunger Games stábja

Pár nappal ezelőtt a Lionsgate stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy Donald Sutherland és Lenny Kravitz is csatlakozott a forgatásokhoz, és mindketten kulcsfontosságú szereplőt fognak alakítani.

A 75 éves kanadai színész, Donald Sutherland Snow elnök karakterét fogja játszani. Ideális választás, hiszen a külseje egy az egyben megegyezik a rajongók által elképzelttel. Suzanne Collins, az azonos című könyvsorozat írója szintén pozitívan fejtette ki a véleményét Sutherland felől.

Lenny Kravitz, a híres énekes már eddig is kacérkodott a színészettel. A legtöbb rocksztár rosszul teljesít a vásznon, de Lenny esetében ez másképp van: korábbi szerepeiért csupa pozitív kritikát kapott, s reméljük, most is hozza a szokásos formáját.

A főhősnő, Katniss Everdeen stylistját – Cinnát – fogja megtestesíteni, aki rendkívüli belső erővel rendelkezik. Képes ellenállni az elnök zsarnokságának, s mindent megtesz országa függetlenségéért. Jelleme inkább a második filmben fog kibontakozni, az elsőben „csak” támasz és jó barát a főhősnő számára.

Annyi bizonyos, hogy a Lionsgate alaposan felcsigázta a rajongókat a stáblistával – akiknek azonban a filmre még majdnem egy évet várniuk kell, hiszen 2012. március 23-án debütál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek