Starity

Blake Lively perel a pucér képek miatt

2011. június 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively minden olyan kiadványt beperel, amely hamis fotókat jelentet meg róla. Egy amerikai magazin ugyanis hamis meztelenfotókat jelentetett meg, amelyek ráadásul az amerikai blogger, Perez Hilton művei voltak.

hirdetés
Blake Lively perel a pucér képek miatt

Blake Livelyről nemrég kaptak szárnyra a pletykák, miszerint Leonardo DiCaprióval randevúzik, és a hírverést a leghíresebb amerikai celebblogger, Perez Hilton is kihasználta. Hilton ugyanis hamis meztelenfotókat töltött fel blogjára, amelyeket tegnap tett közzé.

Lively kiakadt a hamis fotókon, és elmonda, beperli Perezt és azokat a magazinokat, amelyek közzétették róla a képeket – így a Zap2it internetes honlapot is. A képeken egy szőke nő látható, aki éppen a ruháit dobja le, s megtévesztésig hasonlít a színésznőre.

Blake egyik ismerőse így nyilatkozott az US Weekly magazinnak: „Blake sohasem készítene magáról meztelenfotókat. Továbbra is folytatja a magazinokkal szembeni jogi fellépést, emellett minden olyan üzletet és kiadványt beperel, amely közzétette a képeket.”

Úgy látszik, Perez Hilton ismét pórul járt: nem Blake az első híresség, aki bepereli hamis képek közzététele miatt, ráadásul Hilton még a Gossip Girlből ismert színésznő hajszínét is eltévesztette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek