Starity

Amanda Seyfried és Ryan Phillippe szakítottak

2011. június 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár hónapokkal ezelőtt a két színészt boldogan kapták lencsevégre Párizs utcáin, mára elmúlt a szerelem: Amanda Seyfried és Ryan kapcsolata véget ért.

hirdetés
Amanda Seyfried és Ryan Phillippe szakítottak

Megannyi viharos probléma után a sztárpár végett vetett kapcsolatuknak: a héthónapos szerelem, úgy tűnik, végleg elpárolgott. A szakításról a színésznő szóvivője számolt be az US Weekly magazinnak, és elmondta, teljesen civilizált módon történt a különválás.

„Nem folyt vér, abszolút harmóniában beszélték meg a problémáikat” – adta hírül a magazin, s egyes források szerint a szakítás oka az volt, hogy Amanda elérkezettnek látta az időt a gyermekvállaláshoz.

„Gyerekeket akarok! Remek nagynéni vagyok, és úgy gondolom, nagyszerű érzés lesz a sajátjaim nevelni. Izgatottá tesz, hogy ennyire vágyom rájuk” – hangoztatta korábban Seyfried többször is.

Ez viszont nem lehetett elegendő indok – a források szerint –, hiszen Ryan Phillippe már kétszeres apuka, mivel előző házasságából – Reese Witherspoonnal – már született két gyermeke, Ava és Deacon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek