Starity

A vámpírok visszatérnek az RTL Klubra

2011. június 02. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sorozat új, második évados epizódjait a nagy érdeklődésre való tekintettel az RTL Klub még a nyár folyamán a műsorára tűzi.

hirdetés
A vámpírok visszatérnek az RTL Klubra
Fotó: The CW

A The Vampire Diaries sorozat a The CW csatorna egyik legnagyobb nézettségnek örvendő sorozata. A második évad alig pár hete érkezett el a végéhez Amerikában, de a magyar rajongóknak a nyáron sem kell nélkülözniük a kedvenceiket. Az RTL Klub úgy döntött, a nagy érdeklődésre való tekintettel nem várnak őszig, hogy műsorra tűzzék a nagy sikerű sorozat második évadját, hanem a rajongók már június végén újra élvezhetik a két vámpírtestvér, a gaz csábító, Katherine és Elena fordulatos kalandjait a csatornán. A hírt már a SorozatWiki is megerősítette.

Az új évad premierje június 24-én, péntek este 22.15-kor lesz. A szinkronhangok nem változtak, így magyarul újra Németh Borbála, Varga Gábor és Szabó Máté szólaltatják meg a főszereplőket.

Míg kis országunkban a második évad részeinek örülhetünk szinkronos verzióban, addig kint már megkezdődtek a harmadik évad munkálatai a napokban. A színészek szabadságukat töltik, de az írók már a gépek fölé görnyedtek, és elkezdték megtervezni az Ősök évadját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek