Starity

Détár Enikő összeomlott

2011. június 02. 13:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mellőzés juttatta szanatóriumba a színésznőt. Férje, Rékasi Károly vitte be őt a napokban egy vidéki pszichiátriára. Családja és barátai kitartanak mellette.

hirdetés
Détár Enikő összeomlott

Nem ez az első eset, hogy Détár Enikő idegei felmondták a szolgálatot: miután világra hozta első gyermekét, Gigit, szülés utáni depresszióba esett. Akkor is orvosi segítségre szorult, amikor néhány éve házassága került válságba. Tavaly ismét szanatóriumba kényszerült, mivel túlhajszolt lett.

A színésznőnek ismét gondja akadt az idegrendszerével. Ezúttal a mellőzés juttatta őt pszichiátriára. Nem tudta feldolgozni, hogy az RTL Klub megvált tőle, és a színházban is csak a Macskákban szerepel. Férje, Rékasi Károly vitte be Enikőt a napokban egy eldugott, vidéki szanatóriumba.

„A saját szememmel láttam, ahogy a férje behozta a pszichiátriára. Nem volt túl jó bőrben, de azonnal felismertem, mert nagyon szeretem őt. Egy emeleti szobában helyezték el, ami elvileg kétágyas, de a másik, korábbi lakót átköltöztették máshová, így a színésznő egyedül pihenhet”mondta el a Kishegyednek egy olvasóriporter.

Az újság felkereste a klinikát, ahol a színésznő pihen. Enikő arra a kérdésre, hogy hogyan érzi magát, a következőt válaszolta: „Nem vagyok túl jó állapotban, de nem is ezért vagyok itt.”

A színésznő mellett természetesen családja és barátai is kitartanak. Egyik legjobb barátnője, Fésűs Nelly hisz a gyors felépülésében: „Enikő körülbelül egy hónapja játszott utoljára a Macskákban. Június közepén lépünk fel a Dívákkal. Biztos vagyok abban, hogy ő is ott lesz velünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek