Starity

Demi Lovato befejezte kislemeze munkálatait

2011. június 02. 16:04   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arról már korábban is értesültünk, hogy Demi Lovato új kislemezét készítgeti, ám most már hivatalosan is tudhatjuk, hogy készen van.

hirdetés
Demi Lovato befejezte kislemeze munkálatait

Demi Lovato május 28-án live chatet tartott. Éppen a stúdióban volt, ahol rajongóira gondolva fél órában megpróbált válaszolni minden kérdésre. Alig telt el öt perc, máris arról faggatták, milyen volt visszatértni a stúdióba. Így kezdett el mesélni új kislemezéről.

Az új album a Once Specifically címet kapta, továbbá azt is elárulta, hogy már be is fejezték, és pár héten belül hallhatunk is róla valamit.

A lány ezután arra adott választ, kivel szeretne együttműködni, ami szinte egyértelmű volt: Eminemmel. Döntését azzal magyarázta, hogy nagyon inspirálóak számára a rapper számai, főleg a Recovery albumról, amelyet a klinikán is hallgatott.

Reméljük, minél hamarabb meghallgathatjuk Demi legújabb kislemezét, és azt is, hogy lehetősége lesz duettet készíteni Eminemmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek