Starity

Andreea Bănică vadabbra vette a figurát

2011. június 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andreea Bănică újabb kisfilmmel lepte meg rajongóit, amivel az énekeső egy kicsit vadabbra vette a figurát. Legújabb alkotása a Sexy címet viseli, és teljesen illik új stílusához.

hirdetés
Andreea Bănică vadabbra vette a figurát

Bár tavaly még Brazília égő földjein utaztunk Andreeával, most a román popdíva megmutatja, hogyan kell igazán bulizni. Legújabb kisfilmjében a szőkeség olyan klubba kalauzol minket, ahol minden lehetséges, ha tudod a bizonyos jelszót: Szexi.

Kihívó ruhák, eredeti koreográfiák, egy dal teli érzékiséggel és persze egy parti, melynek házigazdája a csinos és extrém Andreea Bănică. Ezek a hozzávalók alkotják a román énekesnő legújabb klipjét, mely a Sexy címet viseli.

„Mindig is szerettem volna kifejezni azt, amit érzek, amit abban a dalban éneklek. Mindegyik dal olyan, mint egy szerep egy filmben, azt kell mutasd, amit érzel. A Sexy sem kivétel. Azt szeretném a világ tudtára adni, hogy amikor partin vagy, akkor le kell győzni a gátlásokat, és szorakozni” – nyilatkozta az énekesnő.

A kisfilmet Spike rendezte, és 24 óra alatt forgatták le, a közönség pedig teljesen elégedett az énekesnő új dalával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek