Starity

Jennifer Aniston újra szerelmes

2011. június 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete reppentek fel a hírek, melyek szerint a Jóbarátok sztárja Justin Theroux-val jár. Aniston – bár még hivatalosan nem jelentette be – a barátjainak már be is mutatta a színészt.

hirdetés
Jennifer Aniston újra szerelmes

A Király! sztárja és Jennifer Aniston az elmúlt hetekben sülve-főve együtt voltak. A bulvársajtó csak találgatott, hiszen hivatalosan egyik fél sem jelentette be kapcsolatukat, a hétvégén viszont a színésznő bemutatta új párját a barátainak.

A People forrásai szerint Aniston és Theroux május 27-én egy étteremben jártak, és csatlakoztak hozzájuk a színésznő barátai – Chelsea Handler és Courteney Cox – is. Remekül szórakoztak négyesben, és a lányok élvezték Justin társaságát – írja a magazin.

Április óta rengeteg helyen fordultak meg együtt, s egyre többször keresték fel egymás társaságát: múlt hét pénteken a színész Anistonnál járt, majd másnap elvitte vacsorázni egy Beverly Hills-i hotelbe.

A páros tavaly ősszel ismerkedett meg egymással, amikor a Wanderlust című filmjüket kezdték forgatni, de csak néhány hónappal ezelőtt melegedtek össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek