Starity

Lambert és Aguilera duettet készít?

2011. június 04. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert őszre ígéri az új, még jobb albumát. Egy rádió azt is biztosra veszi, hogy a két óriási tehetség, Adam és Christina egy duett erejéig összeálltak.

hirdetés
Lambert és Aguilera duettet készít?

Az USA egyik kedvelt rádiója, a 993FLZ a minap kiírta a Twitterre, hogy Lambert és Aguilera közös dalt készítettek. Az információt Xtina legaktívabb és legnagyobb rajongói oldala is megosztotta szóról szóra:

„Egy madárka azt csiripelte nekünk, hogy Adam Lambert rögzített egy új dalt Christina Aguilerával!”

A hír igaz is lehet, hiszen Lambert egyik példaképe az óriási tehetség, Aguilera, és nem győzi folyton ismételgetni, hogy egy régi álma teljesülne, ha az énekesnővel duettezhetne.

Mindenesetre, Lambert nagyon elvarázsolt mostanában, és egy interjú során megosztotta, hogy imádja az eddig rögzített anyagot, hiszen mindegyiket ő írta. Az album őszre várható, és igyekszik 18–20 saját számot írni és kivitelezni.

Az biztos, hogy Lambert álomalbuma – ahogy ő fogalmazott – érkezik, de lehet, hogy álomduettje is valósággá válik. Kíváncsian várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek