Starity

Halle Berry nyári tervei

2010. június 13. 18:06   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután 2008 márciusában életet adott lányának, Halle elsősorban a családjára koncentrált. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy ismét munkába álljon.

hirdetés
Halle Berry nyári tervei

Még decemberben aláírta a "Dark Tide" című film főszerepét (amiért nem kevesebb mint 20 millió dollárt kap), ennek forgatása júliusban kezdődik Dél-Afrikában (bizonyos források szerint kitolták a forgatás kezdetét szeptemberre, de ezek egyelőre meg nem erősített információk). Ebben egy búvároktatót alakít, aki visszatért a vízbe, miután volt egy csúnya találkozózója a nagy fehércápával.

A forgatás nagyjából 3 hónapot vesz majd igénybe, természetesen lányát is viszi magával. A pletykák szerint volt kedvese is velük tart majd, hogy vigyázzon Nahlára.

Nem ez az első filmje, melyet szülése után forgatott. A "Frankie and Alice" című drámát még 2008 végén forgatták, azóta sem került a mozikba, így a premierje akár nyár végén is lehet.

Ezek előtt azonban megjelenteti majd harmadik parfümjét, ami a "Reveal" nevet kapta és kedvenc virágja, a mimóza ihlette.

Előző két illata, a "Halle" és a "Pure Orchid" sokáig a legjobban fogyó illatszerek voltak. A napokban zajlott FiFi díjátadón első parfümje meg is kapta a legnépszerűbbnek járó elismerést.

Eközben egyre több internetes portál suttogja, hogy az Oscar-díjas színésznővel jelenik majd meg a Vogue magazin szeptemberi száma. Ez hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ugyanis 1989 óta ő lenne a második afro-amerikai hölgy a lap ezen kiadásának címlapján.

Természetesen legfontosabb munkájának az anyaságot tartja, így 2,5 éves lányának nem kell sokáig hiányolnia az anyukáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek