Starity

Zendaya Coleman nem randizhat

2011. június 03. 20:08   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt hihetnénk, hogy a Disney-lányok élete tökéletes, a 14 éves színésznő azonban elmondta, a szülei bizony őt is keményen fogják.

hirdetés
Zendaya Coleman nem randizhat

A Shake It Up sztárja, Zendaya Coleman még csak 14 éves, de máris irigylésre méltó összegeket keres. Élete tökéletesnek látszik, ám a színésznő elmondta, mi is az ami igazán hiányzik neki az életéből.

„Nem engedik a szüleim, hogy randizzak. Apu azt mondta, hogy 16 éves koromig nem lehet barátom. A barátaim többsége fiú, de még sosem jutott eszembe, hogy bármelyikőjükkel is több lenne, mint barátság, úgyhogy a szüleimnek nem kell aggódniuk. Egyébként sem lenne időm most egy pasira, túl elfoglalt vagyok” – nyilatkozta Zendaya, majd hozzátette, számára egy fiú személyisége és humora az, ami igazán számít.

Habár Zendaya nem igazán vágyik barátra, a fiúk máris körülrajongják, így csak idő kérdése, mikor értesül a bulvársajtó egy újabb sztárszerelemről – hiszen ami késik, az nem múlik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek