Starity

Eva Mendes leckéket vesz

2011. június 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves színésznő elárulta, még mindig színházi leckéket vesz, mivel szeretne jobb és jobb előadásokat nyújtani a rajongóinak.

hirdetés
Eva Mendes leckéket vesz

Eva Mendes még mindig úgy érzi, van mit tanulnia: éppen ezért jár a 37 éves szépség még mindig színházba, hogy újabb ismereteket szerezzen a színjátszásról, és elsajátítson minden olyan trükköt, ami egy színész munkájában fontos lehet.

A színésznő eltökélte, ezentúl különös odafigyeléssel választ majd szerepeket: nem mond igent minden ajánlatra, hanem azokat a produkciókat vállalja el, melyekbe beleszeret. Mendes döntését azzal indokolja, hogy van néhány filmje, melyekre egyáltalán nem büszke.

„Szerintem, ami karriert épít, az, ha nemet tudsz mondani. Néhány éve hoztam egy döntést, miszerint olyan dolgokat fogok tenni, amelyeket igazán szeretek, és ez végül a karrieremet is elérte. Több mint tíz éve vagyok a filmiparban, és elértem azt, hogy az emberek ismernek, és nem kell elvállalnom olyan szerepeket, melyeket nem akarok. Szabadon dönthetek” – nyilatkozta Eva, aki azt is hozzátette, heti rendszerességgel jár terapeutához.

Az indok egyszerű: a színésznő 2008-as idegösszeomlása miatt rehabilitációs kezelésre kényszerült, s szeretné elkerülni a további stresszes mindennapokat, épp ezért döntött úgy, hogy hetente felkeresi szakorvosát.

„Nyolc éve járok terapeutához, de rendszeresen csak néhány éve. Amikor kisebb voltam, mindig azt hittem, oda csak beteg emberek járnak, de sokkal többet jelent ennél. Ha egy problémának látom a szikráját, azonnal megbeszélem vele, mivel nagyszerű ember. Rengeteg embernek adtam meg a telefonszámát.”

A színésznő elégedett lehet önmagával, hiszen szerepeit tekintve egyre csak ragyog a csillaga: miután feltűnt a Halálos iramban: Ötödik sebességben, biztosak lehetünk benne, hogy az esetleges hatodik részben kiemelkedő szerephez jut Michelle Rodríguez társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek