Starity

Vanessa White élvezi a szingliéletet

2011. június 04. 19:07   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa White, a The Saturdays legfiatalabb tagja túl van néhány kapcsolaton, és nem sajnálja a szinglilétet. Továbbra is vár, míg megtalálja a neki való férfit, az aktuális életét pedig továbbra is élvezi.

hirdetés
Vanessa White élvezi a szingliéletet

Vanessa White szingliként éli mindennapjait. Idén tölti be 22. életévét, és jelenleg nincs olyan férfi az életében, aki betölthetné a barátja szerepét. Állítása szerint nem siet a dologgal, nem szeretné túl hamar lekötni magát, ugyanis élvezi a szabadságot.

„Azt kell mondanom, ebben a pillanatban nagyon élvezem, hogy szingliként élem mindennapjaim. Boldog vagyok, és továbbra sem keresek senkit – nyilatkozta Vanessa a közelmúltban, és azt is elmondta, hogy szeret a maga ura lenni, s nem hiányzik számára a kötődés. – A legjobb dolog abban, hogy épp egyedül vagyok, az, hogy azt csinálhatok, amit akarok, és nem kell lekötnöm magam. Emellett a legrosszabb dolog, hogy egyedül kell töltenem a vasárnapjaim, de szerencsére ott vannak nekem a lányok.”

Bár nem biztos, hogy Vanessának lenne ideje keresni magának valakit, hiszen a The Saturdays jelenleg is szorgosan dolgozik nemsokára megjelenő albumukon, így minden perce le van kötve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek