Starity

László Attila nyerte a Csillag születiket

2011. június 05. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendhagyó döntő – melyben négy tehetség küzdött a fődíjért – véget ért: László Attila nyerte a Csillag születiket.

hirdetés
László Attila nyerte a Csillag születiket

A fiatal erdélyi fiú, László Attila nyerte az RTL Klub gondozásában készült Csillag születik harmadik szériáját. A 14 éves tehetség mindenkit lesöpört a színpadról, és bár a zsűri számára az Appril Projekt volt az est fénypontja, mint mindig, most sem ők döntöttek.

A nézők László Attilát voksolták a legjobbnak, így a három másik döntősnek be kell érnie a dobogós hellyel. Mindegyik versenyző két produkcióval készült a műsorra: az első körben sztárvendéggel kellett énekelniük, a második körben viszont ismét egyedül kellett bizonyítaniuk tehetségüket.

A Kézdivásárhelyről érkezett fiatal srác Balázs Fecóval adott elő közös produkciót – melyet Oroszlán Szonja és Hernádi Judit is megkönnyezett. Attila rendkívül büszke arra, hogy pont június 4-én érte ekkora megtiszteltetés, hiszen ezen a napon szedték darabokra hazánkat, és rendkívül sajnálja, hogy sosem ismerhette meg igazán Magyarországot.

Attila azonban ezentúl igen gyakran látogathat el az országba, hiszen 12 millió forint és egy autó büszke tulajdonosa lett – egy utazás és egy lemezszerződés mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek