Starity

Eric Saade Angliában

2011. június 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric Saade egyre nagyobb sikereket ér el: legújabb kis- és nagylemezei immáron világszerte kaphatóak lesznek, emellett Angliában is bemutatkozik ma délután.

hirdetés
Eric Saade Angliában

Az angol nézők ma láthatják a Chart Show TV-n az első Eric Saaderől szóló adást, ám a készítőknek köszönhetően nem lesz ip-cím korlátozás: bárki megnézheti online az adás időpontjában, és később is.

A Chart Show TV műsora, az Eric Saade: An Introduction vasárnap délután, helyi idő szerint 4 órakor startol. A 40 perces adás Eric 6 klipjével foglalkozik majd, illetve egy interjút is láthatnak a nézők, melyet akkor rögzítettek vele Londonban, amikor a Bajnokok Ligája döntőjére érkezett az énekes. Szó lesz még az Eurovízióról, a What’s Up bandáról, a további terveiről világszerte, illetve a csatorna Twitter-oldalán feltett rajongói kérdésekből is szemezgetnek majd.

Aki netán lemaradna a mai adásról, a hét folyamán akár többször is újra megnézheti majd, hiszen a Chart Show TV azt ígéri, hogy többször megismétlik majd a műsort. Tehát az angol rajongók is örülhetnek, az adás után meg ki tudja, lehet, hogy az ottani szakemmberek is lecsapnak Ericre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek