Starity

Alejandro: a klip bővebb jelentése

2010. június 13. 23:11   |   Szerző: Michel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gondolom sokan voltatok úgy a mini film megnézésekor, hogy mégis "WTF?". Szerencsére a rendező - Steven Klein - betekintést nyújt GaGa újabb klipjének bővebb jelentésébe.

hirdetés
Alejandro: a klip bővebb jelentése

Klein mint divatfotós, még sosem ült a rendezői székbe - eddig. Viszont miután a Lady felkérte őt hogy rendezze következő számának klipjét, Mr. Klein úgy érezte eljött ennek is az ideje.

A klip - csakhogy pár nevet említsünk - Madonnától és Marlene Dietrichtől merít és mint Klein elmondta; nem azért készítették a videót hogy problémát vagy feltünést okozzanak és ugyan az elképzelésük megegyezett, a forgatásra szánt időt elég nehéz volt kivitelezni.

A forgatásra végül Április 30-án került sor, Los Angelesben. Alejandro karakterét pedig egy brazil modell, Evandro Soldati játszotta.

Klein elmondása szerint a klip egy nőről szól, aki elvesztette igazi szerelmét és egyetlen vágya az, hogy feltámassza őt, ugyanis nélküle képtelen élni.

Ha újranézzük a több mint 8 perces kisfilmet, akkor tényleg jobban megérthetjük annak igazi, belső jelentését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek