Starity

A Második esély újra a képernyőn

2011. június 05. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gabriela Spanic, Saúl Lisazo és Catherine Siachoque főszereplésével újra képernyőn a Második esély című telenovella, ezúttal a Duna II Autonómia csatornán.

hirdetés
A Második esély újra a képernyőn

A Telemundo 2006-os sorozatát még 2009-ben tűzte először műsorára az RTL Klub. Viszont a nagy sikerre való tekintettel a sorozatot megismételik, így június 6-ától, holnaptól újra nyomon követhetik a rajongók.

Az első rész hajnali 3 órakor kezdődik, és utána azonnal levetítik a második epizódot is. Aki nem látta még a sorozatot, de kíváncsi lenne rá, vagy esetleg látta, de újra megnézné, most lehetősége lesz rá.

Rövid bevezető: Valeriának, a San Román-birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit. Így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek