Starity

Mégsem lesz Stargate Atlantis film?

2011. június 06. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elképzelhető, hogy soha sem fogjuk megtudni, mivel akarták lezárni a nagy sikerű Stargate Atlantis végét, hiszen lassan két éve áll a sorozat.

hirdetés
Mégsem lesz Stargate Atlantis film?

Már lassan két éve ért véget a Stargate Atlantis (Csillagkapu Atlantisz) című amerikai sci-fi sorozat, melyet az egykori SG-1 Stargate sci-fi sorozat nyomán készítettek el. Az ötévados, nagy sikerű sorozat utolsó epizódjában Atlantisz leszáll a Földre, annak érdekében, hogy megvédjék a bolygót a Lidércek leigázásától. De felmerül a kérdés: lesz egyáltalán folytatás?

Az olyannyira várt televíziós sorozat folytatása egyelőre áll. Ennek oka, hogy Mallozzi az MGM-nél arról érdeklődött, hogy a történet megjelenhet-e regény, képregény, film, vagy rádiójáték formájában – ám a választ azóta is várják.

A forgatókönyvet Joseph Mallozzi és Paul Mullie már megírta, s a történet rögvest az ötödik évad legutolsó része után fog játszódni. A főszálat nem zárja le, és elképzelhető, hogy egy újabbat nyit a jövőben. A szereplőgárda mindenképpen maradni fog, ám a filmben Torri Higginsont, a Dr. Elizabeth Weirt alakító színésznőt nélkülöznünk kell. Viszont Todd, a lidérc ismét a szereplők idegeit fogja borzolni.

A sorozat szereplői több nyilatkozatban is célzást tettek arra, hogy több Stargate Atlantis-film forgatására tartanak igényt, de úgy tűnik, az MGM nem kíván több pénzt szánni semmilyen Stargate-filmre, vagy éppen sorozatra. Ugyanis nemrég jelentették be, hogy a Stargate Universe sem érdemleges a folytatásra, s a pénzt másra szeretnék költeni.

A Stargate: Extinction névre hallgató Stargate Atlantis-filmet a készítők 2011-re ígérték, de elképzelhető, hogy nemcsak csúszásról van szó, hanem az egész Stargate-széria eltörléséről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek