Starity

Cameron Diaz újra szingli

2011. június 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnálatos módon véget ért Cameron Diaz és Alex Rodríguez kapcsolata, a férfi ugyanis ismét szakított a színésznővel.

hirdetés
Cameron Diaz újra szingli

Cameron Diaz és a New York Yankees sztárjátékosa, Alex Rodríguez ismét szakítottak. A páros egy évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, s kapcsolatukat hét hónapig bírták. Noha novemberben kibékültek, a sportoló ismét dobta Charlie angyalát.

„Cameronnak rendkívüli mértékben fáj, és becsapva érzi magát, mert mindent megpróbált, hogy Alex kedvében járjon” – adta hírül a pár egy közös barátja Perez Hiltonnak, aki azonnal tudósított a szakításról.

A pletykák szerint Rodrígueznek már az sem tetszett, hogy Cameron és Justin Timberlake a készülő, közös produkciójuk miatt ismét közelebb kerültek egymáshoz – természetesen csak baráti viszonyban.

A szakítást követő héten Alex nem búslakodott, ugyanis néhány hölgy társaságában élvezte az egyik Miamiban található hotel nyújtotta lehetőségeket. Cameron azonban minden idejét a munkába temeti, hiszen alig két hónap múlva mutatják be legújabb filmjét, melyben a világ legrosszabb tanárát alakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek