Starity

MTV MA: a legjobb és a legrosszabb ruhák

2011. június 07. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV Movie Awards nem csupán váratlan nyerteseket, de váratlan összeállításokat is tartogatott ruhák terén. Összegyűjtöttük a legszebb és legrosszabb ruhákat.

hirdetés
MTV MA: a legjobb és a legrosszabb ruhák

Az MTV Movie Awards híres arról, hogy szebbnél szebb ruhákban jelennek meg az A-listás sztárok a vörösszőnyegen. Ez az idei gálán sem volt másképp – káprázott az ember szeme egyes ruháktól, de volt, akinek a stylistja most melléfogott.

Összegyűjtöttük a legszebb és legrosszabb öltözékeket, melyeket a sztárok viseltek a mindenki számára fontos és előkelő eseményen. A legszebbek között természetesen kiemelkedő helyen szerepel Emma Watson, akit a Glamour magazin a legstílusosabb nőnek választott.

A legjobb ruhák

A „legjobb ruha” kategóriát idén egyértelműen Kristen Stewart nyerte. A hölgyemény 2009-ben ugyanezen a gálán hasonló rövid ruhát viselt egy elhasznált tornacipővel fűszerezve. Nos, mennyit ér két év. A csitriből nővé érett Stewart könnyedén lépkedett fekete magas sarkújában, amely fantazstikusan illett a vad, vörös, szegecses ruhájához, amelyet egy francia divatáruház, a Balmain kínált eladásra. Akár Kristen, akár az öltöztetője választotta a ruhát, a végeredmény egyértelműen öt csillagot érdemel.

A képzeletbeli második helyet Emma Watson nyerte. A ruha egyszerűen elképesztően festett a brit színésznőn. Watson Marchesa kifinomult divatházából választotta a költeményt, amely kihansúlyozta szépen ívelt vállát és formás lábait. A kiegészítők is ízlésesen lettek összehangolva. Egyetlen baki volt a művésznőn, mégpedig a haja. Kicsit rendezetlenül állt a szélben, még kolléganőjének, Kristen Stewartnak minden a helyén volt.

Nina Dobrev ruhája nagyon hasonlít Kristenéhez, de mégis pont az ellentéte. Míg Kristen a vadmotoros stílust részesítette előnyben, addig Nina a ragyogást és a sziporkázást választotta. Nem is rosszul! A vámpírlányon remekül állt a Georges Chakra Couture álltal tervezett ruha.

Ezek a lányok érdemelték egyértelműen a „Top 3 ruha” díját. Innentől viszont gyakran holtverseny alakult ki a mezőnyben a webes magazinok szerint, így nem fogunk megnevezni helyezést.

Ashley Benson imázsához fantasztikusan illett a filleteres arany ruha, amely kiemelte szép, mézszőke hajának árnyalaiat. A döntés kitűnő volt.

Amber Lancaster sokakkal ellentétben tudta viselni az extra minit – a férfiak örömére – és megvillantotta izmos, szép lábait.

Crystal Reed tetőtől talpig rendben volt. A ruha fekete színe ellenére fiatalos beütést kölcsönzött a bájos lánynak, és jó választás volt az azúrkék cipő is.

Andrew Garfield tökéletesen festett. A fekete öltönyét mintha reá szabták volna. Szexi és elegáns volt.

Lil Mama közel járt, hogy átcsússzon a legrosszabb kategóriába ezzel a borzalmas hajjal, ám a szegecses, fekete ruhája megmentette. Ha a haját eltakarnánk valamivel, az összhatás fantasztikus lenne.

A legrosszabb ruhák

A ruha gyönyörű. Selenán viszont nem működött. A bézs körömcipő, valamint a ruha kivitelezése és színvilága sokkal inkább egy harmincas nőhöz illett volna, mint az ő fiatalos bájához. Az egész felejtős.

Juston Bieber, az MTV „WTF” kategóriájának büszke tulajdonosa sajnos a ruhájával sem tudta ellensúlyozni a megalázó díjat. Először is zakóhoz nem veszünk fel neonszínű pólót. A második hiba, hogy a fekete-kék kombináció erősen 80-as évek beütésű, főleg a kis zakótöméssel megspékelve. A lányos karkötőkről nem is beszélve. Ez az este nem Justiné volt.

Nem tudjuk eldönteni, mi a rosszabb Amanda Byneson. A szörnyű cipő, ami nem illik a ruhához, vagy a ruha, amelyben a színésznő teljesen elveszett. Az egész külcsíny rendezetlen összhatást kelt.

Blake Lively Michael Kors-ruhában szeretett volna hódítani, de sem a ruha színe, sem a kiegészítők összeválogatása nem volt szerencsés döntés a színésznő számára.

Bár az Alkonyat sztárjai hódítottak a szobrok és a megjelenés terén is, ez most Nikki Reednek nem jött össze. A fekete ruha eltakarja a gyönyörű lábait, és egészen gót benyomást kölcsönöz a bájos lánynak. Az összkép így inkább hátborzongató, mintsem kellemes.

A Pletykafészek sztárja, Jessica Szohr erősen mellélőtt ezzel a „kezes-lábassal”. Habár ez az idei év divatja, neki semmiképpen nem volt előnyös. Teljesen elveszett benne, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a cipője sem látszott ki a túlszabott ruhából.

A Sikoly 4 sztárjának Aimee Teegarden-ruhája valóban horrorbeütést kapott. Rossz értelemben. Az egész olyan „csináld magad” benyomású, amely a vörösszőnyegen nem biztos, hogy előnyös.

Habár sokan ragyogtak a vörösszőnyegen, sokan elvesztek a ruhájukban, a gála mindenesetre színvonalas és humoros volt. A nyerteseknek mi is gratulálunk!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek