Starity

Blake Lively saját maga stylistja

2011. június 06. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárjának egyik kedvenc hobbija a vásárlás, így esze ágában sincs stylistot fogadni.

hirdetés
Blake Lively saját maga stylistja

Blake Lively a júliusi Glamour címlapjára került, így új fotósorozattal kápráztatta el rajongóit. A gyönyörű színésznő a képek mellett exkluzív interjút is adot, melyben többek között azt is elárulta, hogy nem alkalmaz stylistot, így minden ruhadarabját saját maga választja ki: „Én lettem a saját magam stylistja, mert nem tudtam jobbat... Ha valaki azt mondaná, hogy itt az idő, hogy nekem is legyen öltöztetőm, ezt válaszolnám: »Ez az egyik kedvenc hobbim, így nem fogok senkinek sem fizetni azért, hogy ellopja tőlem.« Szóval maga az ötlet is rettenetes!”

A ruhaválasztások alól természetesen a díjátadók és fontosabb események sem kivételek, ám Lively igyekszik mindig visszafogottan megjelenni: „Szeretem az egyszerűséget. Nem gondolom, hogy túl sokat kellene foglalkozni a hajjal vagy a sminkkel, mert gyönyörű, tervezői darabokat vehetek fel, így nem akarok mellé semmilyen túl zavaró dolgot. Általában balerinakontyba fogom a hajamat, és amikor kiengedem, akkor hullámos lesz. Félénk leszek, ha az emberek nyüzsögnek körülöttem, és mindenki csak engem akar szépítgetni” – mesélte.


Fotó: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek