Starity

Nikki Reed férjhez megy

2011. június 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt nemrég eljegyezte kedvese, Paul McDonald. A hírt az E! Online közölte, s azóta Nikki kezén is ott virít a gyűrű.

hirdetés
Nikki Reed férjhez megy

Nikki Reed és kedvese, Paul McDonald még csak három hónapja ismerik egymást, ám máris az eljegyzésüktől híres a sajtó. Az E! Online tudomására jutott ugyanis, hogy a gyors tempó ellenére Paul valóban megkérte az Alkonyat sztárjának kezét.

A páros azóta a tegnapi MTV Movie Awards folyamán is együtt mutatkozott, és Nikki ujján a gyönyörű eljegyzési gyűrű virított. A színésznő már meg is erősítette a hírt – írja a FemaleFirst.

„Ő az igazi. Készül kiadni egy Nikki Reed elnevezésű demót” – mesélte viccesen Reed a People magazin májusi számában, Paul ugyanis az American Idol nyolcadik helyén végzett.

Nikki azt is elmondta továbbá, nem érdekli, mit gondolnak az emberek róla, illetve kedveséről: „Szeretem őt, és nem érdekel. Soha nem találkoztam hozzá hasonló emberrel. Nagyon jó családból származik, és egy igazi zseni. Ugyanolyan humorunk van, és mindenen együtt nevetünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek