Starity

Kate Hudson szerelmes?

2010. június 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír járja, hogy Kate Hudson összejött a Muse nevű zenekar frontemberével Matt Bellamyval. Annak ellenére, hogy Mattnek eddíg nem igazán működtek távkapcsolatai, most mégis újat kezdett Katettel.

hirdetés
Kate Hudson szerelmes?

A hírek és az ismerősök szerint Bellamy egyre többször utazott Amerikába, egyesek szerint csak Kate kedvéért. A zenész romantikus lelkű hírében áll, nemrégen szakított olasz barátnőjével Gaia Pollonival akinek a kedvéért Olaszországba költözött, mert nem bírta a távkapcsolatot. Kate is nehéz szakításon van túl, pár hónapja mentek szét Alex Rodriguezzel és még nemrég is úgy tűnt, nincs túl rajta. Állítólag június 26-án vállalják majd nyilvánosan is a kapcsolatát, ekkor lép fel a Muse az angliai Glastonbury fesztiválon. Azt tervezik, hogy ezúttal Kate utazik majd Nagy Britanniába, megnézi a koncertet a VIP-ből, és egy hatalmasat buliznak.

De adódik a kérdés, hogy olyan távkapcsolat, hogy tud működni, ahol egy óceán és még egy földrésznyi távolság van a pár között. Vagy Katenek vagy Mattnek költöznie kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek