Starity

Eminem beszólt Lady Gagának

2011. június 07. 16:04   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper egyik új számában ismét felemlegette a régi pletykát, miszerint Gaga hermafrodita lenne. Az A Kiss című dalban a Ladyn kívül más előadókat is ócsárol.

hirdetés
Eminem beszólt Lady Gagának

Eminem új minialbumot készül piacra dobni, amelyen megtalálható lesz ez az ominózus szám. A Bad Meets Evil, azaz a rapper egy fiatal zenésztársával, Royce Da 5’9”-nal alkotott formáció nevével fémjelzett lemez a Hell: The Sequel címet viseli majd. A kilenc számból álló EP pár héten belül megtalálható lesz a boltok polcain.

A dalcímek elég provokatívak, talán csak az A Kiss nem tűnt annak, ezért is érdekes, hogy pont ez a szám borzolja a kedélyeket. Eminem felemlegeti benne a régi és már több ízben is megcáfolt pletykát, miszerint Lady Gaga hermafrodita (vagyis férfi és női nemi szervvel is rendelkezik).

– Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office she’s still a male lady. („Mondd meg Lady Gagának, hogy felmondhat a postán, ő még mindig férfi lady.”)

A rapper ezt még tovább folytatja, már nyomdafestéket nem tűrő módon; Gagán kívül beszól még többek között Katy Perrynek és Justin Biebernek is.

Eminem valószínűleg lemaradhatott a 2010-es BRIT Awards gáláról, ahol Gaga fellépése közben véletlenül (vagy épp szándékosan, hogy véget vessen a pletykáknak) kivillantotta a kérdéses testrészt, bizonyítva, hogy ő igenis nő.

Az sem valószínű, hogy jó húzás volt provokálni a kis szörnyecskéket, hisz a szám rendesen kapja a nemtetszéseket a YouTube-on. Nem tudni, hogy Eminem ezzel mit akart elérni, talán így akarja új lemezét népszerűsíteni? Mindenesetre majd eldől, sikerrel jár-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek