Starity

Blake Lively odavan a vicces pasikért

2011. június 07. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake-et pár napja a brit OK! magazin faggatta ki, melyből kiderült, hogy a Gossip Girl sztárja nagyra értékeli a humort, és igazán házias is tud lenni, ha úgy adódik.

hirdetés
Blake Lively odavan a vicces pasikért

Blake Lively – aki állítólag Leonardo DiCaprióval jár – elárulta, hogy nem csak a fizikai vonzerő és a közös érdeklődési kör fontos számára, hiszen nagyon szeret olyan fiúkkal is szórakozni, akik meg tudják őt nevettetni.

„Szeretem, ha valaki meg tud nevettetni. Élvezem, ha valaki igazán vicces” – mondta Blake. Ezután szóba került a lány házias énje is: „Nagyon házias vagyok. Szeretek sütni, festeni, és berendezni a lakásom, de sok dolog van még, amit csinálni akarok az életben; szeretnék nyitni egy éttermet és egy lakberendezési üzeletet is.”

Végezetül mesélt pár szót a jótékonyságról is, szerinte ugyanis a hírnevvel járó figyelmet pozitív módon is ki lehet használni: „Egyre többször vállalok jótékonysági munkát. Úgy gondolom, fontos, hogy segítsünk a környezetünkben élő gyermekeken. Mivel folyton reflektorfényben vagyunk, felemelhetjük a hangunkat. Felelőtlenség lenne nem ezt tenni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek