Starity

X-Faktor: ki lesz a műsorvezető?

2011. június 08. 10:10   |   Szerző: theboyn1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az már biztos, hogy Sebestyén Balázs és Stohl András nem vállalta el a műsor vezetését, így csak találgatni lehet, hogy ki kapja meg az egyik műsorvezetői posztot.

hirdetés
X-Faktor: ki lesz a műsorvezető?

Nemrég jelentette be az X-Faktor tavalyi műsorvezetője, Sebestyén Balázs, hogy nem vállalja el a következő X-Faktor műsorvezetését. Az ismert televíziós személyiség inkább a hamarosan induló 1 perc, és nyersz című vetélkedőt vezetné.

Emellett az is biztos, hogy nem Stohl Andárs lesz az a szerencsés, aki betölti Balázs nemrég elhagyott posztját. A színész-műsorvezető maga mondott le a tavalyi, illetve a mostani műsor vezetéséről is, mondván, nem lenne hiteles, amint tippeket osztogat fiatal tehetségeknek (a nemrég vele történt botrányokból kifolyólag).

Azt viszont nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy nem kell ismeretlen személyre számítanunk, ugyanis egy közismert, közeli munkatárs kapja meg az egyik műsorvezetői szerepet.

Azonban azt még nem lehet tudni, hogy mégis ki ez a személy, de egy biztos: lesz kiből válogatniuk, hiszen többek között Hujber Ferenc, Nagy Sanyi, Csonka András vagy akár Jáksó László is szóba jöhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek