Starity

Zséda és Micimackó közös kalandja

2011. június 08. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ leghíresebb medvéje, Micimackó hamarosan újra visszatér a mozivászonra, a filmben pedig egy ismerős hang is felcsendül majd.

hirdetés
Zséda és Micimackó közös kalandja

A Százholdas pagony lakói július 7-én térnek vissza a mozivászonra. A film pikantériája, hogy a magyar változat betétdala hazánk egyik legismertebb énekesnője, Zsédenyi Adrienn előadásában csendül majd fel.

Az én világom címet viselő dalhoz videoklip is készült, melyet a lengyel fővárosban, Varsóban forgatták, öt másik ország énekesnőjével egyetemben. Az énekesnő hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen magas költségvetésű szuperprodukció részese lehet.

A stúdióból kilépve így nyilatkozott: A forgatás alatt végig a kisfiamra gondoltam, és neki énekeltem a dalt, így lett igazán érzelmekkel teli a produkció.”

Zséda és kisfia, Nimród már izgatottan várják a hazai premiert, hogy együtt izgulhassák végig Micimackó legújabb kalandjait a kifejezetten kisgyerekeknek szóló produkcióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek