Starity

Harry hercegre vadásznak a szingli nők

2011. június 08. 12:12   |   Szerző: csasztyka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A herceggel akar házasodni a szingli nők 70%-a. Harry-vadászok néven klubot alapítottak, és mindent elkövetnek azért, hogy Harry legyen a férjük.

hirdetés
Harry hercegre vadásznak a szingli nők

Manapság nemcsak Nagy-Britanniában, hanem mindenhol a világon Harry herceg a legjobb parti. Agglegények közt ő az első számú, akik előnyős házasság érdekében mindenhová követik. Képesek akár kontinenseket is átrepülni, hogy a herceg közelében legyenek. Követik a szórakozóhelyekre és a kötelező társasági eseményekre. A szinglik által alakított klubnak 17 ezer tagja van a Facebookon. A legeltökéltebb négy amerikai lány, akik az Egyesült Államokból költöztek Nagy-Britanniába, hogy meghódítsák Harryt.

A hölgyek etikettórákat, divattanácsokat kérnek, így mindig jól néznek ki, mert soha nem tudhatják, hogy mikor akad meg valamelyikükön Harry herceg szeme. Mindent abban a reményben tesznek, hogy átéljék Vilmos herceg és Katalin hercegnő meséjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek