Starity

Újabb országos tévépremier a Coolon

2011. június 08. 19:07   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric del Castillo lánya, Kate del Castillo újabb címszerepet kapott egy telenovellában, melyet június közepén láthatnak a tévénézők.

hirdetés
Újabb országos tévépremier a Coolon

Kate del Castillót a Ramona óta nem lehetett látni főszerepben. Most viszont itt van a Dél királynője (La reina del sur), mely a Telemundo csatorna eddigi legsikeresebb produkciója, ám mindössze 63 részes.

A Dél királynőjét jelenleg Mexikóban vetítik, ahol már eddig is nézettségi rekordokat döntött. Magyarország a második európai ország –Spanyolország után –, ahol levetítik. A sorozat rengeteg ismerős arcot tartogat a nézőknek, ilyen például Gabriel Porras, Ariadna Díaz, Camila Sodi, Sara Maldonado és Juan Pablo Raba. A forgatások Mexikón és Spanyolországon kívül Marokkóban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is folytak.

A történet megtörtént eseményeken alapul. A spanyol bestselleríró, Arturo Pérez-Reverte dolgozta fel sikerkönyvében, mely magyarul szintén a Dél királynője címet kapta.

A történet szerint Teresa Mendoza (Kate del Castillo) átlagos mexikói lány, aki elköveti azt a hibát, hogy beleszeret a jóképű „Güero” Dávilába (Rafael Amaya), akiről később kiderül, hogy vastagon benne van a nemzetközi drogbizniszben. A férfi egy telefont ad szerelmének, és a lelkére köti, ha a telefon megszólal, az azt jelenti, hogy őt megölték. Ekkor Teresának menekülnie kell, hogy saját bőrét mentse. Hamarosan a férfi intelme beigazolódik, a telefon megcsörren, Teresának pedig egy pillanat alatt döntést kell hoznia az egész életéről. Felkeresi Epifanio Vargast (Humberto Zurita), „Güero” keresztapját, akinek segítségével Spanyolországba szökik, hogy ott kezdjen új életet. Ott ő maga is kapcsolatba kerül a csempészek veszélyes világával, ahogyan igyekszik utánajárni „Güero” halálának. Idővel, szépségének és taktikai érzékének hála, már nemcsak terjesztőként, hanem az egész dél-spanyolországi droghálózat keménykezű és rettegett fejeként látjuk viszont, akit mindenki csak a Dél királynőjeként emleget. Neki azonban továbbra is csak egy célja van: megtalálni szerelme gyilkosait, és bosszút állni, kerül, amibe kerül...

A sorozatot június 14-én este, 19.30-kor vetíti le először a Cool csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek