Starity

Naomie Harris lesz az új Bond-lány?

2011. június 08. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózaiból Tia Dalmaként megismert színésznő játszhatja a hírek szerint a huszonharmadik James Bond-film női főszerepét.

hirdetés
Naomie Harris lesz az új Bond-lány?

„A nevem Harris. Naomie Harris” – mondhatja a 35 éves amerikai színésznő, hiszen a hírek szerint ő lesz a következő, huszonharmadik James Bond-film női főszereplője.

Naomie eddigi legismertebb szerepe Tia Dalma karaktere volt az A Karib-tenger kalózai című film második és harmadik részében. Azonban úgy tűnik, hogy ő kapja a sokak által áhított női szerepet a Bond 23-ra keresztelt filmben.

Az Entertainment Weekly hétfőn erősítette meg a brit bulvárlap, a News of the World állítását, miszerint Naomie Harris kapta a szerepet, valamint, hogy a színésznő már a tárgyalásokat is elkezdte a filmsorozatot gyártó Eon Productions nevű céggel.

Ha ez valóban igaz, akkor Harris hamarosan olyan sikereknek néz elébe, mint elődei, hiszen Olga Kurylenko 2008-ban a Quantum csendjében, Eva Green pedig 2006-ban a Casino Royalban nyújtott alakításával szerezte meg a világhírnevet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek