Starity

Alonso örül, hogy Massa marad!

2010. június 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alonso kitörő örömmel fogadta a hírt, hogy Massa marad a Ferrarinál. Szinte Massa után ő örült ennek a legjobban.

hirdetés
Alonso örül, hogy Massa marad!

Massa 2012-es év végéig kapott szerződést és ennek nem csak ő de Alonso is örült. Massa ezt mondta: Fantasztikus érzéssel tölt el, hogy meghosszabbítottam a szerződésemet a Ferrarival, ami jól mutatja, hogy a csapatnál mindenki bízik bennem. Úgy gondolom, hogy ennek köszönhetően továbbra is minden pillanatban keményen tudom majd nyomni a gázt, s a csapattal történő folyamatos munkából is a maximumot tudom kihozni. A szerződésem meghosszabbítása volt az a dolog, amire én és a csapat is vágyott, és ezért nagyon boldog vagyok. Az idei az ötödik esztendőm a Ferrarival, és még két évig biztosan maradok, és ez fantasztikus érzéssel tölt el. Ez az idő, amennyit a csapatnál tölthetek el, kicsit több mint, amire mindig is vágytam

A hírt a kétszeres világbajnok is örömmel fogadta. Alonso így nyilatkozott: Azt hiszem, hogy ez egy jó hír a csapat számra. Felipe már sok éve versenyez a Ferrarinál, és kiválóan ismeri a csapatot. Én öt hónappal ezelőtt érkeztem az istállóhoz, ezért úgy gondolom, hogy egy esetleges pilótacsere megnehezíthette volna a dolgunkat a következő évben. Sokkal jobb, hogy folyamatosan együtt dolgozhatunk, és azt hiszem, hogy Felipe és én ezt remekül megoldjuk. Mindketten arra törekszünk, hogy mindig a maximumot hozzuk ki magunkból, és ez most neki kifizetődött. És úgy gondolom kezdjük visszakapni a régi harcos Massát, szerintem ő a mezőny egyik legtehetségesebb versenyzője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek