Starity

Katelyn Tarver új albummal tér vissza

2011. június 10. 10:10   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katelyn Tarver tegnap töltötte fel az It's Good című számát hivatalos YouTube-csatornájára, ahol új albumának nevét és megjelenési dátumát is elárulta.

hirdetés
Katelyn Tarver új albummal tér vissza

Katelyn Tarverről már nagyon rég hallhattunk; talán akkor, amikor csatlakozott a Cambio csapatához. Egy évvel ezelőtt koncertről koncertre járt, ahol különböző hírességek számait is eljátszotta, de sajátok is voltak a tarsolyában.

Az egyik közülük az It's Good, melyet még csak egy szál gitárral adott elő, de tegnap került fel a hivatalos verziója a lány hivatalos YouTube-csatornájára.

Katelyn Tarver legújabb albumának, a Little More Free borítója.

Azt is leírta, hogy a dal új albumán, a A Little More Free-n is hallható lesz, ami június 14-én kerül a boltokba. Ezenkívül azt is megosztotta rajongóival, hogy a most Amerikában szenzációnak számító Honor Societyvel, és az Action Item nevezetű zenekarral fog turnézni idén nyáron a Wherever You Are nevű koncertsorozaton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek