Starity

Lucas Till tiszteli kollégáit

2011. június 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Men: Az elsők sztárja a nemrég bemutatott filmről, illetve kollégáiról mesélt, és elmondta, mennyire tiszteli őket.

hirdetés
Lucas Till tiszteli kollégáit

Lucas Till legutóbbi fotósorozata készítése során – melynek képein együtt szerepel egyik kollégájával, Edi Gathegivel – interjút adott a Los Angeles Times magazinnak, s nemrég bemutatott filmjéről, az X-Men: First Classról mesélt.

Úgy véli, színésztársai remek emberek, akikre a rajongók felnézhetnek, és szeretne rájuk hasonlítani: „Michael Fassbender az egyik legtiszteletreméltóbb személy. Nemcsak színészként, de férfiként is nagyszerű ember. James McAvoy pedig nagyon jó humorérzékkel rendelkezik. Tőle hallottam a legmocskosabb vicceket! Az akcentusának köszönhetően minden jól hangzik, amit kiejt a száján. Nagyon elbűvölő emberek.”

Az X-Men: Az elsők hatalmas bevételeket ért el világszerte, s Lucas a következő produkciójában, mely a Vacation 8 címet viseli, szintén Edi Gathegivel játszik majd együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film X-Men tisztel poén
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek