Starity

Ismét levetítésre kerül a Mindig nyár

2011. június 13. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét levetítésre kerül a Mindig nyár című sorozat. A bevezető epizód június 18-án, szombaton 13 órakor lesz látható a TV2 műsorán.

hirdetés
Ismét levetítésre kerül a Mindig nyár

Bár a Mindig nyár című szériából csak két évad készült, azért ez idő alatt is bőven gyűjtött magának rajongókat. Az azóta már több országban is vetített produkció fiatal színészienk is kiugrási lehetőséget biztosított: Jesse McCartney, Kay Panabaker, Zac Efron, Sara Paxton és Danielle Panabaker is ennek köszönheti első sikereit. Ezek a fiatal sztárok a sorozatba kerülésükkor még szinte ismeretlenek voltak a szakmában, így a készítők arra is ügyeltek, hogy egy-egy ismerős arc is szerepljen benne: a főszereplőt, Lori Loughlint korábban már a Bír-lak című szériában láthatták a rajongók, Carmen Electra pedig már akkor is a legnevesebb színésznők egyike volt, akárcsak ma. Így a 2004-ben indult produkcióból annak ellenére, hogy kiváló történet, nem is készült sok évad, arra mindenesetre elegendő volt, hogy szereplőit megismerje a közönség.

A történet szerint Ava Gregory arra kényszerül, hogy felnevelje testvére három gyermekét, akiknek bizony nehezen megy az új környezetbe való beilleszkedés. Na és persze ott vannak a családi zűrök és a szerelmi csalódások is.

A széria egyébként sokak számára ismerős lehet, hiszen korábban a Viasat 3, nemrég pedig a Fem3 is műsorára tűzte. Az utóbbin jelenleg is látható szombat délelőttönként 9 óra 40 perckor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek