Starity

Érkezik a Robin Hood 3. évadja

2011. június 11. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A részben Magyarországon forgatott széria immár a 3. évadtól folytatódik az RTL Klubon. Az első rész jövő szombaton lesz, délután 15.40 perckor.

hirdetés
Érkezik a Robin Hood 3. évadja

Jonas Armstrong főszereplésével visszatér a Robin Hood című angol kalandfilmsorozat. A második évad befejező része nagyon izgalmas volt, ugyanis Marian ezúttal tényleg meghalt. De a rajongóknak nem kell szomorkodniuk, ugyanis az őt alakító színésznő, Lucy Griffithsszel még találkozhatunk pár rész erejéig.

Robin Hood csapata szinte teljesen át fog alakulni, hiszen Lucy mellett még a Djaqot alakító Anjali Jay, és a Willt játszó Harry Lloyd is távozik a sorozatból. Rajtuk kívül új szereplők is érkeznek Notthinghambe. A második résztől láthatjuk Joanne Frogattot és David Harewoodot is.

Az első epizódban Robint nagyon megviseli szerelme halála, ezért bosszút esküszik: el akarja kapni Gisbornet, de úgy tűnik, Hood elvesztette ezt a csatát. A szegények védelmezőjét a folyóban találja meg Tuck barát, aki nemrég érkezett meg a Szentföldről. A seriff kézre kerítette az útonállókat, és ki akarja végeztetni őket.

A harmadik szezon első részét egy hét múlva vetíti az RTL Klub, pontosan 15.40-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek