Starity

Újra a képernyőn az Ángela

2011. június 12. 23:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorozat+ újra egy régi klasszikus telenovellát tűz a képernyőjére, ráadásul főműsoridőben.

hirdetés
Újra a képernyőn az Ángela

Sorozat+ csatorna június 27-étől műsorára tűzi az Ángela című sorozatot. Ez remek lehetőség azok számára, akik annak idején, 2002-ben – amikor a TV2 a délelőtti idősávban bemutatta – lemaradtak róla.

A történet egy mexikói lányról szól, aki El Rosarióban él édesanyjával, Doña Deliával. Delia nagyon beteg, sokszor elviselhetetlenül szeszélyes, középkorú asszony. Egyedül nevelte fel lányát, és a kisvárosi pletykák szerint a múlt valamilyen titokzatos, homályos története borítja be az életét. Felnőtt lányától megszállottan távol tartja a férfiakat. A lány vőlegénye meghalt, és amikor Ángela ismét szerelmes lesz Juliánba, a La Santa nevű halászhajó tulajdonosába, Delia mindent elkövet, hogy Angelát elszakítsa a szerelmétől.

José Alberto Castro 1998-as sorozatában olyan ismert nevek is szerepelnek, mint például Angélica Rivera (Szerelempárlat), Juan Soler (Időtlen szerelem), Jacqueline Andere és Ana Martín (A csábítás földjén), valamint Patricia Navidad (Az ősforrás), Joana Benedek (Szeretők és riválisok), Ignacio López Tarso (Esmeralda), Harry Geithner (Zorro), Olivia Bucio (A szerelem nevében) és Juan Peláez (Barátok és szerelmek) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek