Starity

Charlize Theron ismét a Dior arca lett

2011. június 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő másodjára vállalta el a neves cég, a Dior népszerűsítését. Ezúttal a Dior karóráit promótálja.

hirdetés
Charlize Theron ismét a Dior arca lett

Charlize Theron ezúttal a Dior VIII karóra-kollekciójának promótálását vállalta el, így másodjára lett a híres cég reklámarca. A színésznő – elmondása szerint – nem hezitált, amikor felkérték az órák népszerűsítésére, ugyanis rendkívüli módon megtetszettek neki a termékek.

„Nagyszerű dolog ismét velük dolgozni. Amikor láttam az órákat, azt gondoltam, mennyire jól néznek ki, így azonnal igent mondtam – nyilatkozta Charlize, aki azt is elmondta, egyáltalán nem hordott korábban karórát. – Nagyjából tíz évig semmit sem hordtam a kezemen karkötőkön kívül. Két éve kezdtem el ismét karórát hordani, mivel hiányzott az ékszereim közül.”

A 35 éves Oscar-díjas színésznő azt is elmondta továbbá, mennyire bizarrnak találja, amikor önmagával találkozik az utcákon. Bár örömmel adja arcát a termékekhez, mégsincs hozzászokva ahhoz, hogy viszontlássa magát az óriásplakátokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek