Starity

Justin Timberlake: „Még egy turné, és vége”

2011. június 11. 16:04   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake ugyanonnan indult, mint Britney Spears és Christina Aguilera. Mindkét albuma hatalmas siker lett, de nem akar a zeneiparban maradni.

hirdetés
Justin Timberlake: „Még egy turné, és vége”

Justin Timberlake még egy albumot kiad, és befejezi zenei karrierjét. Az e havi Vanity Fairnek azt nyilatkozta, hogy az életét a színészetnek akarja szentelni.

„Tényleg nem tudom. Azt hiszem, rossz fogadás lenne, ha valaki azt gondolja, hogy fogok még lemezeket kiadni. Most úgy látom, egy turné még jöhet, és végeztem.”

Januárban Jessie J kikotyogta, hogy már készül Justin albuma, hiszen ő is dolgozik rajta. Nagy valószínűséggel az új lemez búcsú lesz a rajongóktól.

Justin az 'N Sync tagjaként kezdte zenei pályafutását, majd 2002-ben kiadta debütáló albumát, a Justifiedot, majd ezt követte a 2006-os FutureSex/LoveSounds.

„Most nem vagyok olyan hangulatomban, hogy dolgozzak. Nem akarok beosztás szerint élni. Szeretnék elmenni egy Dodge-meccsre, ha éppen azt akarom. Sohasem kerestem a lehetőségeket, minden csak spontán módon jött.”

JT komolyabban 2008-tól foglalkozik a színészettel, tavaly a The Social Networkben is szerepelt. Idén két filmjét is bemutatják a mozik.

„Az egyetlen munka, amivel szeretnék foglalkozni, az a színészet és a filmek promotálása. Ez nagyon szórakoztató, hiszen így rengeteg országba eljuthatok” – zárta mondandóját a 30 éves sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek