Starity

Lil Mama három év után visszatér

2011. június 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves rapperlány három éve nem hallatott magáról, ám most újra dalokat vesz fel következő, Voice of the Young People: I Am That című albumához.

hirdetés
Lil Mama három év után visszatér

Lil Mama 18 évesen került be a zenei köztudatba, mikor megjelent Voice of the Young People című debütalbuma. A lemez a Billboard R&B- és raplistáján hetekig az élen volt, de még a Hot 200-ban is elérte a 25. helyet. Ezenkívül a Lip Gloss, a Shawty Get Lose és a G-Slide című kislemezek mind nagy sikert hozak számára a tengerentúlon és az egész világon egyaránt, valamint az első két dal be is aranyozódott.

A fiatal rapperlány most már a második stúdióalbumán dolgozik, ami Voice of the Young People: I Am That névre lett kersztelve. Az Amerika Legjobb Tánccsapata csinos zsűritagja a jelek szerint Lady Gaga stratégiáját követi, hiszen egyenként tölti fel a dalokat YouTube-csatornájára. A két szerzemény közül egynek már a videoklipje is elkészült Dough Boy címmel és Mishon közreműködésével. A dal érdekessége, hogy Lil Mama karrierje során először csak énekel, és nem rappel. A másik szám címe On & On & On, ebben a 21 éves lány már végig rappel megszokott stílusához híven. Azt egyelőre nem tudni, hogy az imént említett műből lesz-e kislemez.

Lil Mama még nem árulta el az album megjelenésének pontos dátumát, de minden bizonnyal még idén a boltokban lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek