Starity

Az Arctic Monkeys leverte Lady Gagát

2011. június 12. 21:09   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit albumeladási listát a múlt héten még Lady Gaga uralta, majd a szerkesztők azon kapták magukat, hogy a lédit az Arctic Monkeysnak sikerült maga mögé taszítania.

hirdetés
Az Arctic Monkeys leverte Lady Gagát

Lady Gaga Born This Way című albuma a múlt héten még mindenkit alázott a brit lemezeladási listán. A világhírű brit rockbandának, az Arctic Monkeysnak sikerült lehagyni Stefanit. A fiúk biztosan számítottak erre a sikerre, hiszen a Suck it and See-vel kapcsolatban eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptak, s a rajongók és kritikusok szerint is megérdemelték a sikert.

Ahogyan a srácoknak sikerült a botrányhősnőt letaszítani a képzeletbeli trónjáról, azzal együtt egy rekordot is megdöntöttek, ugyanis eddig az összes (4 db) stúdióalbumuk a lista csúcsáig menetelt.

Az Arctic Monkeysról még annyit, hogy nemsokára egy újabb videoklippel örvendeztetik meg a rajongókat, amit az album negyedik dalához, a The Hellcat Spangled Shalalalahoz forgatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek