Starity

Shontelle álma valóra vált

2011. június 13. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő, Shontelle tele van élettel és kreativitással, és úgy érzi, most van karrierje csúcsán.

hirdetés
Shontelle álma valóra vált

A Parlé Magazine meginterjúvolta az énekesnőt, akinek idén készült el legújabb klipje Say Hello to Goodbye című kislemezéhez. A lány a beszélgetés során többek között azt is elárulta, régebben nem is gondolta volna, hogy énekesnő lesz belőle: „Az iskolában inkább a sporteredményeimmel tűntem ki, az éneklés csak később jött, és ekkor rájöttem, hogy a zenében találom meg az örömöt. Követtem az álmom, és örülök neki, hogy így történt.”

Az újságíró ezután megkérdezte, hogy miért pont az SRC Recordsszal kötött szerződést. A lány azt válaszolta, hogy a vezérigazgató, Steve Rifkin sok találkozót beszélt meg vele, és azt mondta, nagyon szeretne vele dolgozni. „Ez egy valóra vált álom, és elmondhatom, eddig nagyon jó” – tette hozzá.

Végezetül azt is elmesélte, hogy nagy sikerű kislemezének, a Say Hello to Goodbye-nak mi okból adott ilyen címet. „A Say Hello to Goodbye egy személyes dal, amikor írtam, szívből jött. Abban az időben keresztülmentem egy szakításon, és írni akartam róla. Benne van a dalban, hogy valami véget ért. Az igazi életről szól, és az igazi érzésekről. De remek helyen írtam a dalt, Svédországban” – mesélte a szép énekesnő, aki hozzátette, nagyon boldog, hogy ez az egyik legnépszerűbb dal a rádióban (a másik pedig Rihanna Man Down című száma).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek