Starity

Catherine Siachoque új szerepben

2011. június 13. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak a La casa de al ladóban láthatjuk idén szerepelni a Tierra de Pasiones és a ¿Dónde está Elisa? sztárját.

hirdetés
Catherine Siachoque új szerepben

Catherine Siachoque, akit legtöbben a Tierra de Pasiones és a Sin senos no hay paraíso című sorozatokból ismernek, idén főszerepet kapott a Telemundo egyik új sorozatában, melyben a férjével is együtt szerepelhet. Azonban nemcsak ebben a projektben vesz rész idén a szép színésznő, ugyanis megkapta a Física o Química című sorozat egyik karakterének szerepét.

Az Antena 3 sorozatának első epizódja 2008. február 4-én került adásba, és sztorit rengetegen nyomon követték. Epizódonként több mint kétmillió nézőt számoltak. Spanyolországban már a 7. évadot játsszák, és nálunk is ismert színészek is feltűntek benne, mint például a Szerelempiac Diegója, Michel Brown.

A Telemundo idén úgy döntött, elkészíti a Física o Química remake-jét. A történethez már promó is készült, és nem akármilyen nevek játszanak Cathy oldalán. Az már biztos, hogy Sonya Smith lesz az egyik főszereplő, továbbá szerepet kapott Humberto Zurita, Maritza Rodríguez, Miguel Varoni, Jorge Luis Pila, és Kimberly dos Ramos is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek