Starity

Dakota Fanning a Marc Jacobs arca lett

2011. június 13. 20:08   |   Szerző: lemur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dakota Fanning lett Marc Jacobs legújabb parfümkreációjának arca, mely az Oh, Lola! nevet kapta.

hirdetés
Dakota Fanning a Marc Jacobs arca lett

A neves tervező, Marc Jacobs a napokban jelentette be, hogy új parfümjét Dakota Fanninggel fogják reklámozni: „Nagy rajongója vagyok Dakotának már a kezdetektől. – nyilatkozta Jacobs. – Éppen azelőtt láttam a The Runawayst, mielőtt elkezdtünk beszélgetni arról, ki legyen látható az Oh, Lola! reklámjában. Tudtam, hogy ő meg tud személyesíteni egy mai Lolitát, aki csábító, mégis édes.”

Az illat, ami többek közt málna, erdei szamóca, körte, vanília és magnólia keveréke, tökéletes „kistestvére” Jacobs korábbi, Lola fantázianévre hallgató parfümjének.

Fanning, aki nemrég fejezte be a középiskolát, nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a márka őt kérte fel: „Akárhányszor Marcnak új illata jelenik meg, rögtön rohanok a boltba, és megveszem. Amikor megkerestek, hogy vegyek részt az Oh, Lola! kampányban, azonnal igent mondtam.”

Az Oh, Lola júliustól lesz kapható Amerikában, augusztustól pedig világszerte. Egy üveg ára 48 és 88 dollár között lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek