Starity

Jordin Sparks és Steph Jones újra egyűtt van

2010. június 14. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még májusban Jordin kidobta Steph-t, de a hírek szerint rosszul tette, mert meg sem hallgatta őt. Ám Steph nem adta fel és újra egyűtt vannak.

hirdetés
Jordin Sparks és Steph Jones újra egyűtt van

Kiderült a színtiszta igazság. Jordin 12-én közölte az Entertainment Weekly-nek ezt:

Hát kínos az egész dolog. Akkor buta voltam és meggondolatlan. Látom tévedtem, de minden ember a saját hibájából tanul. Annyira szégyenlem magam! Boldog vagyok, mert újra egyűtt vagyunk Steph-el. Kiderült pár dolog, hogy az a bizonyos lány egy kicsit másképp állította be a dolgot. Amikor megtudtam ezt, nem tudtam mit tegyek, Steph virágot küldött, levelet írt, hogy ő nem tette azt, és nem tudtam mit tegyek, kinek higgyek, de arra jutottam, hogy inkább annak hiszek akivel 2 éven át egyűtt éltem, így adtam egy esélyt neki, de ez az utolsó. Az igaz, hogy felhozta a szex dolgot, de ezt kulturáltan megbeszéltük, azt mondta, hogy boldog lenne ha velem megtörténne, de mondtam neki felejtse el, erre ő: Jordin én neked mindent megteszek, de kérlek ne hidd el azt a pletykát és bumm.... hát most megint együtt vagyunk és Steph nem úgy viselkedik, mint aki megcsalt valakit. Persze egy kicsit félek, de jó érzéseim vannak és még mindig nagyon szeretem és ő is szerelmet vallot, ami nagyon jól esett...

Így az "álompár" újra együtt van és boldogok. Tehát kiderült az, hogy az a lány kavart be elég rendesen a dolgokba. De mire volt ez jó? A párt látták együtt bemenni a napokban New Yorkban egy étterembe. Jordin és Steph sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek