Starity

Gérard Depardieu Budapesten forgat

2011. június 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia színész is ellátogatott hazánkba, következő filmjének munkálatai ugyanis a fóti stúdióban zajlanak.

hirdetés
Gérard Depardieu Budapesten forgat

Lassan már össze sem lehet számolni azokat a hírességeket, akik az elmúlt pár évben hazánkba érkeztek egy-egy forgatás miatt. Legutóbb a híres francia színész, Gérard Depardieu érkezett Magyarországra, hogy legújabb filmjét – mely az Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát címet kapta – forgassa nálunk.

A produkció érdekessége, hogy 3D-ben készül, és egy egész gall falut húztak fel a stúdióban néhány nap leforgása alatt. A színész május végén érkezett, azonban rosszullét miatt nem sokkal később visszautazott a francia fővárosba.

A szemfüles fotósok azonban lencsevégre kapták Depardieu-t, aki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről távozott egy személyautóban. A színészt rosszulléte után a Parlamentben is vendégül látták, mielőtt Párizsba utazott volna.

A készülő film 2012 októberében lát majd napvilágot Franciaországban, s hazánkba valószínűleg télen érkezik. Azt, hogy Gérard mennyi időt tölt Magyarországon, még nem tudni, annyi bizonyos, hogy a fóti forgatás után Skóciába utazik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek