Starity

Sean Beant megtámadták az utcán

2011. június 14. 21:09   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sean Beant vasárnap délután megtámadták kedvenc bárja előtt, miközben elszívott egy cigarettát a társaságában lévő csinos hölggyel.

hirdetés
Sean Beant megtámadták az utcán

Sean Bean vasárnap délután kedvenc bárjában múlatta az időt – ahova gyakran jár, de ahol baj sosem történt még vele – egy igen csinos hölggyel, amikor egy ismeretlen elkövető rátámadt.

Az incidens a bár előtt történt, miközben a színész és a társaságában lévő fiatal modell elszívtak egy-egy cigarettát. Egyes források szerint egy arra sétáló férfi provokatív megjegyzést tett a szóban forgó hölgyre, és emiatt vitába keveredett a britek köztudottan heves vérmérsékletű kedvencével. A támadás nem azonnal történt, hiszen az ismeretlen férfi a szóváltást követően távozott a helyszínről, ám később visszatért, megütötte a színészt és megvágta a karját egy törött üveggel.

Sean Bean a tőle megszokott higgadtsággal kezelte a helyzetet. Az incidens után egyszerűen visszatért a bárba és kért még egy italt. A helyszínen ellátták a sérüléseit, de a színész megtagadta, hogy kórhába vigyék, és a rendőrséget sem kívánta beavatni az ügy részleteibe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek