Starity

Megjelent Crystal Harris debütáló dala

2011. június 14. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelent meg Hugh Hefner menyasszonya, Crystal Harris debütáló dala, ami a Club Queen címet kapta.

hirdetés
Megjelent Crystal Harris debütáló dala

Ma hajnalban, kicsivel éjfél után került fel Crystal Harris debütáló dala, a Club Queen az iTunesra, bár a brit rajongók már ezelőtt is hallhatták – Crystal ugyanis a múlt héten a londoni Playboy Club megnyitóján koncertet adott nekik a dal hivatalos megjelenése előtt.

A pop-dance stílusú dal a címéhez híven igazán bulizós, vidám hangulatot kölcsönöz a hallgatóknak. Crystal azt mondta, megpróbált a példaképei – például Madonna – dalaihoz hasonlót alkotni, de a végeredmény mégis más lett, mint a többieké.

„Nagyon jó szórakozás volt a dal felvétele, és ez egy mód is arra, hogy visszaadjak mindent a rajongóimnak – nyilatkozta a Radar Online-nak június 10-én a számmal kapcsolatban. – Az apukám is brit énekes volt... Remélem, mindenkinek tetszeni fog a dal, és alig várom, hogy megjelenjen, és a klubokban hallhassam!”

Egyelőre úgy tűnik, videoklip is lesz hozzá, aminek készítése a következő hetekben kezdődik el. Crystal azt tervezi, még az idén összedob egy egész albumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek